Annem Aşkıma Karşı Çıktı
Lise bittikten sonra evlenme hayalleri kurduğum erkek arkadaşımı annem kabul etmeyince dünyam başıma yıkılmıştı. Annem üniversite okumamı istiyordu fakat ben lise aşkımla evlenmekten başka hiçbir şey düşünmüyordum. Bu ilişkiye kesin bir dille karşı çıkıyor erkek arkadaşımın işe yaramaz biri olduğunu düşünüyordu. Onu bu fikrinden vazgeçirmek için döktüğüm dillerinde hiçbir faydası olmamıştı. Sonunda beni odama kilitleyip ceza çekmemi uygun gören annemi ikna etmenin bir yolunu bulmaktan başka çarem yoktu.
İnsanların Duygularıyla Oynayan Bir Sahtekâr
Odamda yalnızlık içinde düşüncelere dalmışken elimde kalan tek şey olan bilgisayarımdan yaptığım araştırmalar sonucu Medyum Pençeli Burak olarak kendini tanıtan Konya’dayım diyen birine ulaştım. Fakat kendisi tam olarak sahtekârdır ve gerçek adı Burak bile değildir. İnsanları 0542 448 98 05 numaralı telefonla kandırarak duygularıyla oynamaktadır. Sizlerin de bu durumun içerisine düşüp üzülmenizi hiç istemem tedbirli olup bu tarz insanlara sakın kanmayınız.
Aşkıma Kavuştum
En doğru ve gerçek Medyum Burak numarası 0553 371 89 94 internet sitesi ise medyumburak.com dur. Benim çaresizliğimi gideren aşkıma kavuşmamı sağlayan tek insan odur. Verdiği sözlerde duran ve söylediği her şeyi gerçekleştiren bir kişidir. Uzun zaman beklemem gerek bile kalmadan annemin sevdiğim adama karşı bakış açısı değişmiş ve evlenmemiz için ortada hiçbir sebep kalmamıştır. Bu benim hayalini bile kuramayacağım bir durumdu ve hocamız sayesinde şuan dünyanın en mutlu kadını oldum.
Bir önceki yazımız olan Sevgiliyi Unutmak başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.